Filletti Group

Filletti Group activează în sectorul agricol real de 20 de ani

Filletti Group este un grup agroindustrial de companii care produce mai mult de o sută de produse pe diferite segmente. Conform principiului unui lanț complet de producere, avem propriile combine, cultivăm și stocăm cereale în propriile depozite, producem furaje pentru animale, avem propriile ferme de porci, prelucrăm carne, producem cârnați și produse de panificație.

Compania noastră are peste 11 mii de hectare în toată Moldova.

Cele 12 companii ale Filletti Group operează în 6 domenii de business. Fiecare domeniu necesită tehnologii și strategii de marketing diferite, dar, datorită faptului că toate fac parte din același lanț, apare sinergia.

Filletti Group are peste 1.700 de angajați: șoferi de tractoare și combine agricole, fermieri, agronomi, maeștri în cârnați, tehnologi, brutari, șoferi, manageri – aceștia sunt cetățeni ai Republicii Moldova care crează zilnic peste 100 de produse de calitate.

Filletti Group este un grup de companii, unde calitatea este garantată de către profesioniști calificați, care își asumă responsabilitatea în fiecare etapă a lanțului de producție.

Filletti Group operează în sectorul agricol real economic de 19 ani, investind într-un ciclu complet, începând de la cultivarea terenului până la producția de alimente. Acest lucru ne permite să stabilim un nivel înalt al calității produsului final în fiecare etapă a producerii.