Oameni

Echipa
noastră

Compania respectă profund valorile umane fundamentale: grijă, respect, muncă asiduă, onestitate, transparență, bunătate și iubire.

Fiecare angajat contribuie prin munca sa la calitatea și siguranța produselor noastre.

Zi de zi, depunem eforturi enorme pentru a ne asigura că veți avea întotdeauna pe masă doar cele mai bune produse din carne. Pentru a asigura calitatea, siguranța și competitivitatea produselor noastre, avem în vigoare sistemele de management al calității și siguranței alimentare ISO 9001, ISO 22000, ISO 17025 și HACCP.

Nu poți face lumea mai bună decât dacă începi cu tine însuți. Acesta este principiul după care se ghidează Filletti Famiglia: toate produsele noastre sunt create conform principiului „așa cum aș face pentru mine”. Credem că adevărata bucurie de a trăi începe cu lucrurile mărunte din viață: zâmbetul persoanei dragi, mândria voinței de a face gimnastică dimineața, o cafea și un sandviș gustos la micul dejun. Și ne asigurăm că salamul de pe acel sandviș să fie cel mai bun.

Iar o mândrie deosebită o avem pentru angajații noștri: unii dintre ei lucrează la fabrica de prelucrare a cărnii din generație în generație.