Despre noi

Compania noastră este prezentă pe piața moldovenească din 2009

În prezent, Filletti Famiglia face parte din holdingul agroindustrial Filletti Group, care produce peste o sută de produse în diferite segmente, conform principiului unui lanț de producție complet, începând cu propriile combine, cultivarea și depozitarea cerealelor în propriul elevator, producția de furaje pentru animale, fermele proprii de porci, până la prelucrarea cărnii, producerea de mezeluri și produse de panificație.

Grupul Filletti are peste 1.700 de angajați: tractoriști, șoferi de combine, fermieri, agronomi, maeștri în mezeluri, tehnologi, brutari, șoferi, manageri.

Filletti Group activează în sectorul agricol real de 20 de ani, investind într-un ciclu complet, de la cultivarea terenurilor până la producția de alimente.

Preferințele consumatorilor din întreaga lume se schimbă în direcția unei alimentații conștiente și sănătoase. Urmărim îndeaproape tendințele viitorului pentru a înțelege nevoile clienților noștri și ne străduim să le oferim produse sigure și sănătoase pentru cât mai mulți oameni posibil.

Încă în 2019, am lansat în Moldova prima linie de crenvurști și salamuri, numită „Tinerețe”, care nu conține niciun aditiv chimic.

Ne străduim mereu să dezvoltăm perspective și idei noi, să implementăm inovații și rămânem întotdeauna fideli strategiei alese, a cărei unicitate este dezvoltarea și utilizarea propriei baze de materii prime, ceea ce ne asigură un avantaj competitiv durabil pe piață.

De aceea, sloganul companiei noastre este „De pe câmp pe masă”.

Filletti Famiglia produce peste 50 de tipuri de produse din carne, de la crenvurști până la cârnați cruzi, ale căror rețete se bazează pe preferințele oamenilor din regiunea Mării Negre, preparate în conformitate cu standardele europene de calitate.

Înțelegem că o generație sănătoasă reprezintă sănătatea neamului în ansamblu, de aceea conștientizăm importanța misiunii companiei – cea de a produce numai alimente naturale, sigure și ecologice, oferind consumatorilor produse de cea mai bună calitate, indiferent de vârstă, venit și statut social. 

Suntem convinși că o națiune sănătoasă este o forță pe care statul se poate baza pentru a rezolva sarcinile cu care se confruntă societatea.

«Noi respectăm și continuăm tradițiile strămoșilor noștri, în primul rând, fiindcă lucrăm propriul pământ, cultivăm câmpurile, creăm produse de calitate, creștem copii și facem totul pentru a ne asigura că aici există pace, bunăstare și prosperitate economică. Împreună, astăzi, creăm o glorie seculară și originală a pământului moldovenesc».

Miroslav Finciuc, director general.